Lilla Blyga Lina

I den här bloggen ska jag ta min plats. Som den sexuella människan jag är ska jag bjuda in dig in i mitt liv, in i mitt sovrum, in till min soffa. Det är där jag är som mest sexuell trots att jag är blyg och ensam. Men, nu är du välkommen att vara med. Du kommer att få läsa om mina fantasier och vad jag gör för att få utlopp för min sexualitet.

I betraktarens öga

Jag tycker om att betrakta. Att vara tyst och titta, att lyssna och ta in det som modiga människor ser som självklart. Att våga sig in i ett samtal trots att man inte blivit inbjuden till det. Att låta sin röst bli hörd och att låta det man tycker bli viktigt och komma fram. Som att ha en helt vit canvas att sätta en liten färgklick på. Sedan en till och ännu en, till det plötsligt blivit en tavla, ett samtal, en konversation. Att förundras hur det skulle vara att ta sin plats i livet, att våga bjuda in…

Feg, rädd, oerfaren, ängslig eller bara liten och blyg?

Högspänning på tåg

November 19, 2020