Hovslagare i stallet

Han stod och jobbade då jag kom till stallet, muskulös, brunbränd och snygg som få.
Mörka ögonfransar och klarblå ögon. Han hade en bandspelare med sig där hårdrock strömmade ur högtalarna och han nynnade med i låtarna. Hästarna var ovanligt lugna och det trodde jag ju aldrig med den musiksmaken hovslagaren hade.
Två hästar var färdigskodda så de tog jag ut till hagen. De var glada över att få komma ut eftersom de stått inne på morgonen och de är ju vanedjur, är de van att gå ut efter frukost så är det det de vill göra. Nu rusade de iväg genom hagen då jag släppte dem.

Jag gick tillbaka till stallet och möttes av en hovslagare med handen i en handduk som droppade av blod.
Jag rusade fram och drog med honom till vårt kök. Han förklarade att hästen ryckt till och en av sömmarna hade varit för lång och rispat upp hans hand. Jag tog av handduken och satte hans hand under vatten så att såret sköljdes rent och sedan tog jag en ren handduk ur skåpet och höll den hårt runt hans hand som var uppsträckt ovanför oss. Jag hämtade första förband och band om handen. Då jag satt mittemot honom kände jag hur påtaglig hans energi var. Jag var vimmelkantig då jag var klar. Hans ögon såg rakt in i min själ.

Tyvärr kunde han ju inte fortsätta att sko så jag gjorde kaffe medan han packade ut sina saker i bilen. När vi satt och fikade på varsin sida av bordet så tog han plötsligt min hand. Han ville tacka mig för hjälpen sa han.
Det brände. Vi reste oss samtidigt och plötsligt kysstes vi. Hett och hungrigt. Vi hamnade tillbaka i köket där det fanns en låsbar dörr. Där hade vi het sex. Han var stark och trots sin skadade hand lyfte han lätt upp mig på diskbänken och sedan tog han mig där, sittandes på bänken med honom mellan mina ben.

Busstationen

March 26, 2021

Din hemlighet

March 28, 2021