Lördag med hundar, korvgrillning och mys.

Han ringde på fredagen. Undrade om vi skulle ses på eftermiddagen dagen efter. Hemma hos honom.
Jag sa absolut och började genast fundera på vad jag skulle ha på mig. Något casual men ändå något sexigt under ifall det skulle bli fler än hundarna som lekte…
Jag var lite nervös då jag gick mot hans adress. Hade gått här så många gånger utan att ha vetat att han bodde här. Det rykte ur skorstenen och såg välkomnande ut.

Jack och Vilma lekte tillsammans på bakgården. Det hade varit ett par morrningar men inget mer. Det hade gått förvånansvärt bra. Även jag och Han kom bra överens. Vi uppdaterade varandra om livet, giftermål, skilsmässor osv.

Eftermiddagen blev till kväll. Vi grillade korv och drack öl. Kopplade av. Skrattade och pratade. Sedan skulle jag röra på mig hemåt.
Han strök mig på armen och sade tack för en underbar dag.

Elektriciteten som uppstod var ingen av oss beredd på. Kläderna flög av, vi rev och slet i våra egna kläder i varandras kläder. Vi var i soffan och han bara tog tag i min midja och lyfte samtidigt som han drog framåt. Jag tippade ner och landade på soffhörnans mjuka kuddar. han lutade sig fram och kysste mig. Fortsatte med tungan nerför min haka, hals, ritade streck av saliv på mitt nyckelben fortsatte till mina hårda bröstvårtor. De var så hårda att det nästan gjorde ont, han cirklade runt med tungan runt min navel sedan hoppade han över resten och bara lade sig tillrätta mellan mina darrande ben där han sög in min klitoris i munnen samtidigt som han stack in två fingrar djupt in i mig. Jag stönade, men ville göra det skönt för honom samtidigt. Han sade nej. Han fortsatte att suga min klitoris, slicka den hala våta springan upp och ner och sedan stack han in tungan djupt djupt in i mig. Orgasmen kom som en jordbävning. Varje cell i min kropp exploderade av njutning och jag kastades hit och dit. När jag kom till sans hade han lagt upp mig över armstödet på soffan. Jag halvt hängde, halvt stod på knä över soffkuddarna då jag kände hur han tog tag i båda mina handleder. Han höll dem hårt. lade mina armar på min ländrygg och höll hårt runt handlederna samtidigt som hans hårda kuk letade sig emellan de våta svullna läpparna och med en försiktig rörelse så var han i mig. ända till botten. Han var stilla i två sekunder. Helt stilla. Sedan började han att röra sig hårt mot mig. Han stötte så hårt att jag flyttades ett par decimeter uppåt framåt för varje stöt. Han höll tillbaka mig ner med järngreppet runt handlederna.

Jag hade aldrig varit med om att någon hållit mig hårt och oförsiktigt men det tände mig mer än något annat hade gjort. Han släppte plötsligt greppet om handlederna och låg tungt mot min rygg, Jag satte upp mina underarmar mot soffan för att hålla mig fast. Ville att han skulle ha det lika skönt som han gjort för mig. Plötsligt tar han sin höger hand och stryker mig över vänster axel, jag vrids snett upp mot honom. han håller mig runt min nacke. Hårt. Sträcker fingrarna uppåt mot min skalle och tar ett rejält grepp om mitt långa hår. Han sliter tag och drar mig mot sig. Samtidigt som han kysser mig hårt och sliter mig i håret så stöter han in den stenhårda kuken till botten 2, 3, 4 gånger. Sedan kommer han.
Jag är så tänd av att smärtan blev rent sexuell så när jag märker hur han närmar sig orgasm så slungas även jag dit. Ett djuriskt skrik hörs och det tar tid innan jag förstår att det kommer från mig.
Han landar tungt ovanpå mig och stryker med sina fingertoppar mot min svettpärlade hud.

Gjorde jag illa dig? Han tittade mig djupt in i ögonen och isen i dem är fortfarande glödande, jag ruskade på huvudet, yr av allt som hänt. Det kändes som om vi älskat i flera timmar men det var bara 20 minuter. Han var så öm, så försiktig att jag knappt trodde att jag varit med om det hårda brutala nyss.
Hade aldrig trott att det skulle tända mig med smärta! Men det gjorde det.

Lilla blyga Lina, ännu ett steg erövrat!

Där kom de då plötsligt

November 28, 2020

Telesex

December 6, 2020