Nätdejt med frukost på sängen

Så, kramen hårdnade. Tillsammans med något annat som jag kände tryckt mot mig som också blev hårt. Vi såg in i varandras ögon och som i slowmotion så närmades våra läppar. Mitt på den hektiska parkeringen med så mycket folk… Där kysstes vi. Tiden stannade, alla människor försvann och vi befann oss i en bubbla där bara han och jag var. Han stoppade in handen under min jacka. Kupade den om mitt ena bröst och med tummen och pekfingret tryckte han försiktigt på min hårda bröstvårta. Jag kände mina knän bli som spaghetti och fick lov att dra mig ifrån honom, Alla mina krafter behövdes till den ansträngningen och jag fick lov att backa lite, Yr. Het.

Vi kom överens om att jag skulle åka hem och hämta hunden som väntade. Själv åkte han hem och förberedde att vi skulle komma dit. Jag var så våt och het att mina minnen från bilresan hem inte var alltför fokuserade. Jag ville bara skynda mig till honom för att få krypa ner i hans säng och ha härlig och underbar sex hela natten…
Och han hade ju faktiskt utlovat frukost på sängen.

Fika....

December 26, 2020

När det trycker på

January 14, 2021