Två lika blyga

Vad gör man då det värsta händer? Då den som ringer är precis lika blyg som man själv och inte vågar ge något gensvar? Jo, man gör som jag gjorde i natt. Sent, klockan var halv fyra på morgonen då telefonen ringde. Jag låg naken i sängen och svarade. En man sade “Hej, jag heter Martin”. Sedan var han tyst. Jag försökte få fram någon slags konversation men det enda jag hörde var ett “mmmm” och “mmmhmmm” då och då.

Jag började berätta vad jag gjorde med mina händer. Hur jag smekte mina bröst, mina hårda bröstvårtor. Hur handen sedan smög längre ner under täcket och jag började känna i min springa. Hal och våt. Jag stoppade in ett finger, två fingrar och jag stönade. Jag frågade vad han gjorde men han svarade inte.

Jag hörde på hans andhämtning att den var stötig, hur han höll andan för att sedan dra djupt efter den igen som om han var törstig och drack något riktigt gott. Vi var tysta i telefonen och bara andades. Jag hörde precis då han var nära och då sade jag ; “Åh, kom”. Han stönade högt och jag hörde hur skönt han hade det. Sedan sade han tyst; “Tack” och lade på.

Blir så glad över dessa fina män som inte tar det som ett handikapp, vår förlamande blyghet utan vi kan ändå nå fram till varandra. Det är underbart!

Högspänning på tåg

November 19, 2020

Ögonkontakt

November 24, 2020